Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Minestrone

Składniki:


  • 2 l wywaru warzywnego
  • 600 g pomidorów bez skórki
  • 300 g ziemniaków
  • 200 g marchewki 
  • 80 g ugotowanej białej fasoli
  • 90 g pora
  • 60 g oliwy
  • 50 g cebuli
  • 30 g selera naciowego
  • 10 g świeżego czosnku
  • natka pietruszki
  • świeża bazylia
  • sól i pieprz do smaku
Włoska zupa warzywna.


Przygotowanie:


  • Wszystkie warzywa (z wyjątkiem pomidorów i fasoli) kroimy w kostkę. Zaczynając od najtwardszych podsmażamy na patelni. po czym przekładamy do garnka i zalewamy wywarem.
  • Gdy wszystkie warzywa będą juz miękkie dodajemy ugotowaną fasolę, pomidory oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
  • Dodajemy posiekaną pietruszkę z bazylią.
  • Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!
Udka w sosie miodowo-musztardowym
Udka kurczaka z chrupiącą aromatyczną skórką. Po prostu pycha!
więcej
Pomidorowy koktajl
Adios pomidory? Ależ nie! więcej
Crème brûlée
Magiczna chwila, kiedy skorpuka karmelu pęka i odkrywa delikatny, waniliowy krem.
więcej
Poprzednie | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj