Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Łosoś w cieście francuskim

Składniki:


  • 1,5kg świeżych filetów z łososia
  • 150g świeżego szpinaku
  • mango
  • 0,5kg sera feta
  • opakowanie ciasta francuskiego
  • 1 jajko
  • sól, pieprz
Popularny i dobrze znany przepis na soczystego łososia w cieście francuskim.


Przygotowanie:


  • Z łososia zdjąć skórę, wyciągnąć ości i pokroić mięso na prostokąty, po czym każdy z nich przekroić w poprzek aby uzyskać cieńsze plastry.
  • Zblanszować liście szpinaku, mango pokroić w cienkie plastry, fetę także pokroić w plastry.
  • Na każdym z plastrów ryby ułożyć nadzienie: szpinak, plaster mango i fety.
  • Przygotowane plasty złożyć ze sobą nadzieniem do środka odprawić pieprzem i delikatnie solą.
  • Ciasto francuskie pokroić w romby, na każdym rombie ułożyć łososia i zawinąć.
  • Koperty posmarować rozmąconym jajkiem.
  • Piec przez ok. 20 minut w pierkarniku nagrzanym do 180 stopni.
Smacznego!
Ciasteczka orzechowe
Orzechami kuszące ciasteczka.
więcej
Sałata z soczewicą
Doskonałe połączenie tuńczyka i soczewicy, zaskoczenie dla podniebienia. więcej
Zupa fasolowa
Pożywna zupa z czerwonej fasoli, w sam raz na zimowe chłody.
więcej
Poprzednie | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj