Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Zupa fasolowa

Składniki:


  • 3-4 puszki czerwonej fasoli
  • 2 marchweki
  • kawałek selera
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 szklanki bulionu
  • 150g boczku 
  • 1 cebula
  • natka pietruszki
  • 2 łyżeczki ostrej papryki w proszku
  • liście laurowe, ziele angielskie, sól, pieprz
Pożywna zupa z czerwonej fasoli, w sam raz na zimowe chłody.


Przygotowanie:


  • Fasolę ugotować do miękkości. 1 puszkę odłożyć i zmiksować na papkę.
  • Pod koniec gotowanie dodać pokrojoną marchewkę, seler, koncetrat pomidorowy i gotować aż zmiękną warzywa.
  • Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć razem z posiekaną cebulą. Dodać zmiksowaną fasolę i smażyć przez chwilę, po czym dodać do zupy.
  • Całość doprawić do smaku.
Smacznego!
Łosoś w cieście francuskim
Popularny i dobrze znany przepis na soczystego łososia w cieście francuskim. więcej
Ciasteczka orzechowe
Orzechami kuszące ciasteczka.
więcej
Sałata z soczewicą
Doskonałe połączenie tuńczyka i soczewicy, zaskoczenie dla podniebienia. więcej
Poprzednie | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj