Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Dorada w szynce

Składniki:


  • 2 filety z dorady
  • 4 plastry suszonej szynki
  • 1/4 szklanki białego wina
  • 2 łyżki natki z pietruszki
  • skórka otarta z połowy cytryny
  • oliwa
  • sól, pieprz
Sprytny sposób na przemycenie zdrowej ryby do codziennej diety.


Przygotowanie:

  • Wymieszać oliwę, białe wino, sól, pieprz  i skórkę z cytryny w celu uzyskania marynaty.
  • Filety z ryby natrzeć marynatą i odstawić na 30 minut.
  • Zamarynowaną rybę delikatnie odsączyć z marynaty i owinąć plasterkami szynką.
  • Filety piec przez 15 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 160 stopni.

Filet z ryby ukryty pod pierzynką  z szynki to dobry sposób na włączenie ryb do rodzinnego menu.

Smacznego!

Przegrzebki
Wykwintne, eleganckie, świetne na kolację we dwoje. Prawdziwy rarytas dla smakoszy. więcej
Zupa krem z łososiem
Kolejna zupa krem. Tym razem z białych warzyw i aromatycznego łososia. więcej
Kruche ciasteczka
Każdy uwielbia kruche ciasteczka. Pasują do kawy, ale ozdobią też choinkę i sylwestrowy stół. 
więcej
Poprzednie | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj