Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Zupa szczypiorkowa

Składniki:

  • 4 łyżki masła
  • 6 pęczków szczypiorku (może być z dymką)
  • sól i pieprz
  • 5 filiżanek rosołu warzywnego
  • 2 filiżanki posiekanych grzybów leśnych
  • 1/3 filiżanki kremówki
Świeża, aromatyczna zupa na lato.


Przygotowanie:

  • W garnku rozpuścić masło i dodać grubo posiekany szczypiorek, doprawić solą i pieprzem. Smażyć dopóki szczypiorek i cebulka zmiękną.
  • Wlać rosół i doprowadzić całość do wrzenia.
  • Zmniejszyć ogień i ciągle mieszając gotować przez 10 minut na małym ogniu.
  • Dodać grzyby, podgotować je do miękkości i doprawić śmietaną.

 Zupę podawać ciepłą, można ją zmiksować.


Smacznego!
Szparagi zwijane w prosciutto
Szparagi z szynką to pyszna przekąska lud dodatek do lekkich dań. więcej
Czekoladowa rozpusta
Mnóstwo czekolady, dużo zabawy, nieograniczone możliwości, czyli czekoladowe zrób do sam! więcej
Jagnięcina ze szparagami
Wyrafinowany obiad w kilka minut. więcej
Poprzednie | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj