Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Zupa z czerwonej fasoli

Składniki

  • 250 g mielonego mięsa wołowego
  • 1 średnia cebula
  • 400 g całych pomidorów w puszcze
  • 450 g czerwonej fasoli w puszcze
  • 200 g przecieru pomidorowego
  • 2 łyżeczki chilli
  • 1,5 kubka wody
  • odrobina oliwy do smażenia
Tradycyjna meksykańska zupa z mielonym mięsem i chilli.


Przygotowanie



Cebulę posiekać i usmażyć w dużym garnku razem z wołowiną. Dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.

Zupę podawać gorącą z plackami tortilli.

Smacznego!

Aromatyzowana oliwa
... pamiątka letnich warzyw i pachnących ziół. Zdrowe urozmaicenie diety. więcej
Francuskie naleśniki

Wykwintne naleśniki francuskie, puszyste niczym pianka.

więcej
Paella!
Hiszpańska paella z owocami morza.
więcej
Poprzednie | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj