Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Zupa szpinakowa
  • 50 dkg liści szpinaku
  • pół cebuli
  • 1 gotowany ziemniak
  • 1 ząbek czosnku
  • 0,5l bulionu warzywnego
  • 1 żółtko
  • sok z 1/4 cytryny
  • 1/4 szklanki śmietany
  • 3 łyżki masła
  • parmezan
  • gałka muszkatołowa
  • sól, pieprz
Zdrowa i pożywna. Prawdziwa bomba mikroelementów i witamin.


  • Szpinak dokładnie umyć, usunąć ogonki. Dusić pod przykryciem do miękkości.
  • Posiekaną cebulę i czosnek zeszklić na maśle. Po ok. 4 minutach przetrzeć do rondelka z cebulą szpinak i ugotowany ziemniak. Wszystko zalać bulionem i gotować na wolnym ogniu.
  • W szklance wymieszać żółtko, sok z cytryny i gałkę muszkatołową. Zupę zalać po zdjęciu z ognia. Mieszać, by żółtko się nie ścięło.
  • Doprawić śmietaną oraz pozostałymi przyprawami.

Zupę podawać posypaną tartym parmezanem. Świetnie smakuje z grzankami czosnkowymi.
Ciasto Brownie
Klasyczne Brownie pochodzi z Ameryki jest płaskie i najczęściej krojone w kwadraty. Istnieje wiele wersji tego popularnego i pysznego ciasta: czekoladowy torcik, babeczki czy nieduże ciasteczka. więcej
Sushi

Egzotyczny przysmak, który przy odrobinie wysiłku i cierpliwości, można przygotować samodzielnie. Dziś prezentujemy Maki - najbardziej rozpoznawalną formę sushi.

więcej
Truskawkowe pyszności
Lekki i puszysty deser ze świeżymi owocami, wspaniałe pożegnanie truskawek.
więcej
Poprzednie | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj