Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Stek w kolorowym pieprzu
  • 2 steki wołowe
  • 2 łyżeczki zielonego i czerwonego pieprzu
  • olej
  • łyżka masła
  • sól
Gruby plaster steku, coś co zainteresuje każdego mężczyznę.


Przygotowanie

  • Steki opłukać, osuszyć i natrzeć olejem, wyłożyć do naczynia i posypać obficie ziarenkami pieprzu. Wstawić do lodówki na około 1 godzinę.
  • Na patelni rozpuścić masło z olejem. Steki posolić i smażyć  na dużym ogniu po 2 min z każdej strony. Czas smażenia dostosować do własnych upodobań.


Steki można podawać z sałatą i ziemniakami z wody, lub z warzywami gotowanymi na parze.

Smacznego!

Sałata z krewetkami
Prosta w przygotowaniu, pożywna i smaczna! więcej
Spaghetti na 3 sposoby
Wegetariańskie wariacje z tagliatelle. więcej
Nadziewane pomidorki i papryczki
Smaczne warzywa z prostym nadzieniem, jako przekąska lub dodatek do dań głównych więcej
Poprzednie | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj