Vip Club - Euro Trade

Get macromedia Flash Player

STREFA KLIENTA

Zaloguj się, aby: Sprawdzić punkty Złożyć zamówienie
zaloguj

STREFA PARTNERA

ROZRYWKA

Danie dnia

Polędwiczka

Składniki:


  • 0,5 kg polędwicy
  • 2 łyżki kolorowego pieprzu grubo zmielonego
  • 1-2 łyżeczki musztardy dijon
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • olej do smażenia
  • sól
Delikatna polędwiczka wieprzowa w skorupce z kolorowego pieprzu.


Przygotowanie:


  • Polędwiczkę umyć i osuszyć.
  • Musztardę wymieszać z oliwą i solą. Nasmarować dokładnie kawałki mięsa i obtoczyć w pieprzu.
  • Polędwiczki obsmażyć z każdej strony na patelni.
  • Piekarnik nagrzać do 190 stopni. Polędwiczki piec 15 minut.
  • Po wyjęciu z pierkanika mięso odstawić na 10 minut i dopiero potem kroić na porcje.
Smacznego!
Duńskie wypieki
Duńskie słodkie bułeczki są doskonałe o poranku i na lunch.
więcej
Zupa z rzodkiewki
Słodko-ostra zupa-krem z rzodkiewki i jabłek. Coś nowego! więcej
Jajko wielkanocne
Jajko na twardo wcale nie musi być pospolite. więcej
Poprzednie | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | Następne
 
o programie | polityka prywatności | reklama | kontakt

Informacja o plikach cookie

Ta strona używa plików cookies aby zapewnić Państwu świadczenie usług na najwyższym poziomie. Można wyłączyć akceptację cookies w konfiguracji przegladarki, jednak w przypadku całkowitego wyłączenie akceptacji ciasteczek niektóre funkcjonalności serwisów mogą przestać działać. Więcej informacji znajdziecie Państwo tutaj